Amplasata in mod ideal pe malul lacului Herastrau, langa vestita fantana Miorita si vis-a-vis de Clubul Diplomatilor, locatia noastra va pune la dispozitie nu doar un cadru de basm ci si mancaruri alese, gatite in bucataria proprie cu pasiune si dedicatie de catre experimentatul nostru bucatar, ce vor incanta chiar si cele mai exigente gusturi.
Va oferim organizarea evenimentului dvs. in cort impermeabil cu pagoda pe o structura zdravana, astfel incat nici cel mai puternic vant sa , parcare cu paza, alei de acces, zone de lounge cu vedere si acces la lac (cu spatii de odihna cochete, amenajate cu canapele si mese de cafea), decoratiuni exterioare sic, un photo corner (colt special amenajat pentru crearea amintirilor de neuitat) si mese de cocktail.
Drapajele bogate ce imbraca peretii interiori ai cortului sunt complimentate de lumina calda a candelabrelor si a luminilor arhitecturale, in timp ce felinarele exterioare asigura o atmosfera feerica evenimentului dvs.

  • - Parc de 1500 mp, locatie de alti 400 mp si parcare privata cu paza pentru 50 de masini
  • - Bucatarie proprie, deci nu exista riscul ca mancarea sa nu fie intocmai cu variant finala aleasa de voi
  • - Avem spatiu de 80 mp in aer liber pentru cununie civila/religioasa sau pentru orice altceva ati vrea sa organizati pe acea suprafata