Dragi Expozanti,
Va invitam sa ne transmiteti spoturile dumneavoastra video, ce vor rula GRATUIT pe intreaga perioada a Mariage Fest, pe plasmele din interiorul Targului de Nunti Mariage Fest, in perioada 20-22 noiembrie. Rugamintea este ca acest spot sa fie in format .mpeg sau .avi si sa aiba o durata de 30 secunde - 1 minut.

Va rugam sa le transmiteti prin wetransfer.com.
mentiune: termenul limita este marti 17 noiembrie, inclusiv.
De asemenea, va incurajam la fiecare editie sa ne comunicati NOUTATILE si OFERTELE dumneavoastra speciale. Toate acestea vor fi anuntate chiar de catre ANDREI DUBAN pe scena Mariage Fest si este GRATUIT. Asa ca asteptam cu mult interes noutati, oferte si filme de prezentare pentru o mai buna expunere in cadrul evenimentului nostru. Mai sunt doar cateva zile pana la editia de toamna a Targului de Nunti Mariage Fest si pregatirile sunt in plina desfasurare.

Pentru a promova mai bine prezenta dvs. in calitate de expozant la targul Mariage Fest - toamna 2015 va recomandam postarea pe site-ul dumneavoastra sau pe pagina de facebook a unuia dintre bannerele din atasament.

De asemenea veti gasi in atach invitatia online, transmisibila. Va rugam sa completati invitatia cu numele firmei dvs inainte de o transmite colaboratorilor. Va multumim si suntem oricand aici,
Echipa Mariage Fest